2014. július 25., péntek



Sziasztok, üdvözlök mindenkit az új blogomon! ^^

Ez a blog a könyvekkel, illetve magával az írással foglalkozna. Már egy ideje szeretnék egy ilyen témájú oldalt, és most meg is nyitotta a kapuit. :) Fel fogok tenni könyvvéleményeket, illetve megemlíteném a híres-neves írókat is. Már pár éve elhatároztam, hogy író leszek, s eddig rövidebb novellákat, verseket, cikkeket írtam, illetve egy regényféleséget, melyet még nem fejeztem be, de ezeket szeretném végre közzé tenni. Ha szereted a könyveket és az írást, akkor jó helyen jársz. ;)
By BeataJuliette




                                                                                                              

1 megjegyzés:

  1. Szia kedves Bea!
    Feliratkoztam, alapvetően nem szoktam ilyen blogokat olvasni, követni, ami könyv ajánló és végképp nem "regény" blogokat. De megfogtál, az egész blog nagyon szimpatikus és megnyerő és ez a Brigi is jól hangzik, bízok benne, hogy nem sablonos történet lesz. És főleg a következő kijelentésedre alapozom, hogy ez egy számomra is tetsző blog lesz: "Ezen a blogon a történeteimet, cikkeimet, gondolataimat teszem közzé. :)" Remélem sok ilyenekben lesz részem a jövőben. Mint például ahogy közzétetted a novellákat is. Az 56-os-t olvastam, szuper kis egyszerű, szemem előtt pörögtek a képkockák, végén csattanó, ötletes. Nekem is van egy 56-as novellám, amit már rég írtam és most a csütörtökre várok, úgy vagyok vele, hogy a kirakásával megvárom, hogy aktuális legyen. :D Majd olvasd el ha gondolod (vagy bármi mást)
    Viszont egy tipp. Nagyon szép rendezett, letisztult blogod van, átlátható, harmonikus, nem csicsás. Viszont fölülre tehetnél be, legalább még egy oldalt, hogy a (egyéb) bejegyzéseid, egy helyen legyenek és könnyebben elérhetőbbek legyenek, mint az archívum, Pont úgy mint a Brigi naplójánál is csináltad.
    Üdv.: Bryan

    VálaszTörlés