2017. augusztus 28., hétfő

Eredményhirdetés

Kedves Olvasók!

Bár kissé késve, de meghoztam a Szárnyaljon a képzeleted! első novellaíró versenyének az eredményhirdetését, melyet szeretnék összegezni néhány szóban. 
Elsősorban is megköszönöm a részvételt minden írónak, aki időt és energiát áldozva alkotott a versenyemre, szívből örülök, hogy elolvashattam az adott műveket, melyeket fel is fogok tenni az oldalra. 
Minden résztvevő ügyesen és kreatívan oldotta meg a feladatot, mely a következő volt:
írni kellett egy olyan novellát, amelybe bele kellett építeni öt általam megadott mondatot:
Bezzeg a mi időnkben! 
Olyan volt, mintha egy meséből lépett volna elő. 
Hirtelen elfogott az érzés, mintha valaki figyelne engem.
Majd ha piros hó esik! 
Hol volt, hol nem volt...

A műfaj nem volt meghatározva, a továbbiakban pedig mindenki szabadon ereszthette fantáziáját. Nem is húznám tovább az időt, íme az eredmény:


 Mindenkinek szívből gratulálok, nagyon ügyesen és kreatívan alkottatok, és még egyszer szeretném megköszönni a részvételt! :)

Remélem, a képek elnyerik tetszéseteket, és tovább folytatjátok az írást mindannyian! ;)

Végül ezt az első versenyt egy idézettel zárnám le:

 "Az írás a legelképesztőbb kaland, a szabadság olyan foka, amihez hasonlót semmi sem ad. És úgy hat, akár a drog. Másfelől kemény munka. Kitartást, éberséget és fegyelmet kíván, mégis nehezen értem a "szenvedő" írókat. Ha nem élvezném az írást, ha már nem volna benne új tudás, kaland, tett és vágy, akkor hagynám a fenébe, és a továbbiakban csak fákat ültetnék." - CentauriNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése