2015. augusztus 14., péntek

Elgondolkodtató dolgok

Kedves Olvasók!
Most ez a bejegyzés nem az írásról vagy könyvekről fog szólni, de a minap láttam két videót a Youtube-on, amelyekre szeretném felhívni a figyelmet. 
A fiatalokra sok veszély leselkedik a neten, ezért fontos, hogy elővigyázatosak és felelősségtudóak legyünk. Ez a videó tökéletes példa arra, hogy sokan mennyire hiszékenyek, így könnyen prédákká válhatnak. Itt egy cikk is olvasható ezzel kapcsolatban.



S van egy másik dolog, ami meglepett és kiborított. Ebben a videóban a srác hajléktalannak álcázza magát, egy táblára pedig ráírja, hogy drogot, piát szeretne venni, és elég sok járókelő ad neki pénzt. Ám amikor az a szöveg szerepel mellette, hogy az édesapja utcára került, az összekapargatott összeg a családjának kell. Egy valaki segített volna rajta és a beteg húgán. Ez nálam kicsapta a biztosítékot, nem értem, hogy valakinek miért számít többet a dohány és az alkohol, mint más egészsége és nehéz helyzete. Aki meg szeretné nézni a videót, belinkelem. 


Ezek nagyon tanulságosak, ezért fontosnak éreztem, hogy írjak egy bejegyzést. Még sok hasonló érdekes videó van, amiket csak ajánlani tudok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése